Bácskai Művelődési Központ

2024.02.06. 15:01

Hatalmas érdeklődés övezte a bajai rajzpályázatot

Február 1-jén lejárt az Ahogy én látom a maszkákat…című rajzpályázat beküldési határideje Baján. Hatalmas érdeklődés övezte a programot.

Rab Rita

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Kilenc település 15 intézményéből összesen 355 alkotás érkezett be. Négy korosztályban nevezhettek a gyermekek: óvodás (42 darab), általános iskola alsó tagozat (203 darab), általános iskola felső tagozat (109 darab) és középiskola (1 darab). 

A rajzokat N. Kovács Zita művészettörténész, főmuzeológus, a Türr István Múzeum igazgatója és Marczin István művészetszociológus, a Bácskai Művelődési Központ kurátora zsűrizik. A beérkezett alkotások nagy számára való tekintettel, helyhiány miatt az összes pályamunkát nem tudják kiállítani, így egy válogatást készítenek. A kiállítás február 9-én és 10-én lesz megtekinthető a Bácskai Művelődési Központban (Baja, Szentháromság tér 3.)

A teljes pályázati anyagot hamarosan közzéteszik a Bácskai Művelődési Központ Facebook-oldalán. Az eredményhirdetés február 10-én, szombaton 12 órakor lesz a Bácskai Művelődési Központban. A nyerteseket előtte értesítik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában