Karrierprogram

2024.02.21. 19:08

Az 50 éven felüli korosztály értékeit hozná felszínre a CédrusNet Kecskemét

A Cédrusnet Kecskemét második karrier programjának célja, hogy a Kecskeméten élő 50 éven felüli korosztály értékeit felszínre hozzák, új ismeretekkel, készségekkel vértezzék fel őket, hogy magabiztos és meghatározó tagjai lehessenek bármelyik munkaközösségnek és városunk társadalmának.

Orosz Fanni Flóra

Arra szeretnék ösztönözni ezt a korosztályt, hogy merjenek új kihívásokat keresni, megújulni. Ennek érdekében előadás/workshop sorozat elindítását tervezik, aminek első állomása egy szakmai nyitónap, ahol az érdeklődők megismerkedhetnek partnereikkel.  

A Neumann János Egyetem is indított egyedülálló képzéseket, előadásokat az időseknek
Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A Kecskeméti Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya a jelenlegi támogatási formákat, munkaerőpiaci lehetőségeket, valamint az általuk elérhető szolgáltatásokat mutatja be.  

A Kecskeméti Szakképzési Centrum az 50 pluszos korosztály számára hasznos képzési lehetőségeket tárja elénk, valamint az átalakult szakképzési rendszer lényegi információit osztja meg a résztvevőkkel.  

A Neumann János Egyetem az országban első korbarát egyetemként az 50 pluszos korosztály számára egyedülálló képzéseket, előadásokat biztosít, továbbá számos – napjainkban népszerű – témakörökhöz kapcsolódó kurzusokat.  

Schonerné Emődi Edit pedig HR-szakértőként az alábbi témákat járja körbe a résztvevőkkel előadásában: kételyek, dilemmák, elakadások, előítéletek, önismeret és értékek 50 év felett, valamint a generációs konfliktusok feloldásának lehetőségeit.  Az esemény február 29-én 17 órakor lesz a Széchenyi István Közösségi Házban.

A jelentkezés regisztrációhoz kötött. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában