Bács-Kiskun

2023.12.31. 19:00

Sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánunk olvasóinknak!

A baon.hu és a Petőfi Népe szerkesztősége nagyon boldog új évet kíván minden kedves olvasójának.

Baon.hu

Forrás: Shutterstock.com / Illusztráció

A szilvesztert és az újévet szerkesztőségünk tagjai is szeretteikkel ünneplik, emiatt hírportálunkon lelassul a megszokott pezsgés. Természetesen ebben az időszakban is ügyeletes kollégánk szállítja önöknek a friss információkat, hogy ne maradjanak le Bács-Kiskun megye történéseiről.

Szilveszterkor és újévkor az átlagos hétvéginél jóval nagyobb utasforgalom várható, ezért a MÁV és a Volánbusz arra kéri utasait, hogy időben tervezzék meg utazásukat, indulás előtt tájékozódjanak a menetrendváltozásról. A közlekedési társaságok járatai év végén, újévkor megváltozott rend szerint járnak. Érdemes minél előbb elővételben megváltani a menetjegyeket, vagy használni az automatákat, az online jegyvásárlást az Elvirán vagy a MÁV applikációban is – írja a mavcsoport.hu.

A gyógyszertári ügyeletről is írtunk már korábban, nem árt tudni, hol válthatjuk ki gyógyszereinket nyitvatartási időn túl.

Vasárnap is sokfelé dolgoznak az utakon! Indulás előtt nem árt elolvasni!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában