Baon podcast

2023.12.01. 19:02

Faragó Miklós: Úgy érzem, hogy megtaláltam a helyemet – podcast

Minden évben december 1-jén, a folyamatos magyar rádiósugárzás évfordulóján tartják a magyar rádiózás napját 1925 óta. A Magyar rádiózás napja alkalmából Kecskemét egyik megkerülhetetlen rádiós személyiségével, Faragó Miklóssál, a Gong Rádió műsorvezetőjével beszélgettünk.

Orosz Fanni Flóra

Faragó Miklós

Fotó: Orosz Fanni Flóra

Miki hangját már több mint 15 éve ismerik és szeretik a kecskeméti hallgatók, viszont korábban talán sosem tudhattuk meg a történetét, vagyis, hogy hogyan is kezdődött a pályafutása. A beszélgetésünk alatt betekinthettünk a mindennapjaiba, a gondolataiba, de még egy nosztalgikus képzeletbeli útra is elmehettünk vele, hiszen a gyermekkori élményeiről is mesélt. Bár Miki nem a média területén végezte tanulmányait, mégis már egészen kisiskolás korától érdekelte a rádiózás világa. Akkoriban még csak a testvérével játszották el a műsorvezetést, azóta viszont sikerült valóra váltania az elképzeléseit, és már évek óta kísér bennünket minden nap a hangja. Szó esett még vicces és emlékezetes pillanatokról, de a jövőbeni céljairól is megkérdeztük. 

További részletek az alábbi felvételen: 

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában