Szakrendelés

2023.11.11. 10:40

Megszűnik az ortopédia, szünetel a szemészet Nagykőrösön

A városi kórházban november 9-től határozatlan ideig szünetel a szemészet, szakrendelésre Ceglédre kell járni a helybélieknek. Jövő évtől az ortopédia megszűnik, így a nagykőrösieket Kecskeméten fogadják. A város honlapján mindezt egy hirdetmény tudatta Tankó Ágota, az egészségügyi intézmény főigazgatója.

Tapodi Kálmán

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az Önkormányzati hírek című online kiadásában olvasható: „Intézményünkben a szemészeti szakrendelés 2023. november 9-től határozatlan ideig szünetel. A szemészeti szakrendelést a ceglédi szemészeti szakrendelő látja el.” A közleményben hozzátették: időpontot kell kell kérni a szakrendelésre, de sürgős, akut esetekben időpont nélkül is ellátják a nagykőrösi lakosokat. Mint közzétették: „2024. január 1-jétől az ortopédiai szakrendelés a kecskeméti kórház ortopédiai szakrendelésén történik.” Időpontkérés a 76/516-700-as központi számon, melyen az ortopédiai szakrendelést kell kérni.

A Nagykőrösi Rehabilitációs Szakkórház és Rendelőintézet honlapján pedig arról számoltak be, hogy november 2-től elindult a járóbeteg irányítási rendszer próbaüzeme az alábbi 6 szakrendelésen: fül-orr-gégészet, ideggyógyászat, terhes ellátás, nőgyógyászat, urológia, belgyógyászat.

Mint írták: ennek keretében a fenti hat szakrendelésre előjegyzési időpontot a járóbeteg felvételi iroda az alábbi két telefonszámon ad: 06-30/173-9351 és a 06-30/174-0891, illetve személyesen a kórház Fáskert utcai telephelyén a laboratórium előtti irodai helyiségben ad. Az előjegyzési időpontadás munkanapokon 8:30 – 16:00 óráig.

A többi szakrendelésen az előjegyzés változatlanul a honlapon megtalálható telefonszámon, melléken és időpontban kérhető. Akik a fenti szakrendelésre érkeznek, azoknak a földszinti aulában, a büfé helyiség mellett található sorszámnyomtató automatához kell menniük és sorszámot kell nyomtatniuk.

Felhívták a figyelmet arra is, hogy behívás az adott szakrendelőnél található monitor kijelzőjén megjelenő sorszám alapján fog történni. Mivel próbaüzemben működik a rendszer, a megjelentek türelmét és megértését is kérik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában