Kiállítás

2023.11.29. 20:35

Látlelet címmel nyílik új tárlat Kecskeméten

Látlelet címmel pénteken 17 órakor nyílik meg a Kecskeméti Képzőművészek Közösségének új tárlata a Hírös Agórában. Ezúttal nemcsak a kecskeméti művészek munkáit láthatja a közönség.

Sebestyén Hajnalka

Ghyczy György kiállítását nézhetik meg a művészetkedvelők Baján

Fotó: shutterstock. com / illusztráció

Fennállásának 35 éves évfordulóját ünnepli a Kecskeméti Képzőművészek Közössége. Év végi tárlatának hagyományosan Kecskeméten, a Hírös Agóra ad helyet. A kiállítás megnyitója pénteken 17 órakor lesz, rendhagyó módon előtte egy előadást is meghallgathatnak az érdeklődők. 

A megújuló Nagybányai Művésztelep címmel Laura Ghinea, a művésztelep vezetője tart előadást. Ezt követi 17 órakor a Látlelet 2023 című tárlat megnyitója a Kodály teremben. Köszöntőt mond: Fekete Gábor önkormányzati képviselő, az Értékmegőrzési Bizottság elnöke. A kiállítást megnyitja: ifj. Gyergyádesz László művészettörténész és Balanyi Károly képzőművész. A műsorban közreműködik a Kecskeméti Énekes Kör, vezényel Erdei Péter.

A tárlaton kiállítanak a Kecskeméti Képzőművészek Közösségének tagjai, meghívott nagybányai képzőművészek, a Magyar Művészeti Akadémia Kecskeméti Regionális Munkacsoportjának képzőművész tagjai és a Szolnoki Művésztelep alkotói. 

Az alkotások december 31-ig megtekinthetők.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában