Baon podcast

2023.10.23. 12:19

Kecskeméti programajánló október utolsó teljes hetére – podcast

Október utolsó teljes egész hete ünnepnappal indul, és halloweeni hangulattal zárul. Ezúttal is összegyűjtöttük Kecskemét és környéke programjait.

Orosz Fanni Flóra

Forrás: illusztráció

Hétfőn, nemzeti ünnepünkön Bács-Kiskun vármegyében is megemlékezéseket, koszorúzásokat, ünnepi alkalmakat tartanak, azonban a hét további napjain sem maradunk programok nélkül.

  • Október 24-én, kedden 17 órakor egy gyászfeldolgozó csoport indul a kecskeméti reformátusok szervezésének köszönhetően. Nem könnyű egyedül megbirkózni a gyásszal. Segítségképpen a Kecskeméti Református Egyházközség idén ősszel is indít egy nyolc alkalmas gyászfeldolgozó csoportot. 
  • A Kecskeméti Református Egyházközség Újkollégiumának dísztermében október 25-én, szerdán 17 órakor Varga László nyugalmazott református lelkipásztor könyvét mutatják be. 
  • Október 26-án, csütörtökön 10 és 11 órától mondókázós foglalkozást tartanak a babáknak, mamáknak és papáknak a Katona József Könyvtárban. A Babahancurka programra a maximum 3 éves korú gyermekeket várják a szüleikkel. A részvétel előzetes regisztrációhoz és Babaolvasójegyhez kötött. Regisztrálni a 06-76/500-567-es számon lehet.
  • Október 27-én, pénteken 15 órától a Széchenyi István Közösségi Ház szervezésében a Szarvas téri gesztenyefákat ünneplik majd, vagyis megrendezik az első és egyben hagyományteremtő Gesztenye minifesztivált a Széchenyi városrészben. Bábelőadással indítanak, de lesz mesevetítés és gesztenye arcformákat is festenek. Végül pedig természetesen gesztenyés finomságokat is kóstolhatnak a résztvevők.

További részletek az alábbi felvételen:

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában