Finom ételek

2023.09.06. 20:02

Több százan főztek a csátaljai falunap versenyén – galériával

Belsőségből, kakasból, vadból is finom ételek készültek a csátaljai falunapon a napokban.

Márton Anna

A Csátaljai Díszítőművészeti Szakkör is főzött a falunapon

Fotó: Beküldött fotó

Mint arról korábban beszámoltunk, a 21. Csátaljai Napok keretében avatták fel Kossuth Lajos szobrát a Közösségi Parkban. A falunap keretében megrendezték a pörköltfőző versenyt, melyre 31 ételt adtak le a versenyzők. Közel 600 fő vett részt a főzőversenyen. A korábbi években a szervezők osztották ki a húsadagokat, amiből főzhettek a versenyzők, idén minden csapat saját maga gondoskodott az alapanyagról. Bármiből készíthettek pörköltet, kivéve a halat. Belsőségből, kakasból, vadból is készültek finom étkek.

A Duna-Népzene Néptánc Tanoda a gyermekek részére táncházat tartott, majd a Juhász Zenekar zenélt a vendégeknek. A rendezvényen felléptek Duna-Népzene Néptánc Tanoda különböző korcsoportú táncosai, majd a helyi néptánccsoportok, a helyi népdalkör és a nótakör szórakoztatta az ünneplőket. A Dupla Kávé nagy sikerű koncertje után, Szandi lépett a színpadra. Hajnalig tartó bállal zárták a falunapot a művelődési házban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában