Fergeteges nyitóbuli

2023.09.17. 20:13

Hatvannál több fogat és lovas vett részt a kereki szüreti felvonuláson – galériával, videóval

Fergeteges nyitóbulival indult pénteken este, majd másnap kora délután a helyi művészeti csoportok fellépésével folytatódott a KerekFeszt fesztivál. 

Gulyás Sándor

A mintegy hatvan fogatból és lovasból álló menet bejárta a város utcáit

Fotó: Gulyás Sándor

A Kereki Nótások, a Tavaszi Szél Népdalkör tagjai, a Kerekegyházi Bóbita Óvoda Mókus csoportjának növendékei, majd a SilverGroup tánccsoport mutatta be műsorát a közönségnek.

A színpadi programokkal egy időben indult el a hagyományos szüreti felvonulás. A mintegy hatvan fogatból és lovasból álló menet bejárta a város utcáit. A felvonulókat dr. Kelemen Márk polgármester köszöntötte.  A fesztivál keretében adták át a helyi Móra Ferenc Általános Iskola Tojásfutam elnevezésű vetélkedőjének és a város képviselő-testületének virágosítási, parkosítási és környezetszépítő versenyének díjait.

A gyermeket legnagyobb örömére Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar adott koncertet, majd a Tihanyi Vándorszínpad operettparádéval várta a műfej kedvelőit. Este az Inverz, a Zorall, illetve a Kowalsky Meg a Vega lépett színpadra. 

A cikkbe szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában