Közlekedés

2023.08.25. 20:29

Újabb út mellett hagyott autókat szállított el a Kecskeméti Városrendészet

A Kecskeméti Városrendészet az elmúlt három hétben három, a közúti forgalom biztonságát veszélyeztető gépjárművet szállíttatott el városunk nagy járműforgalmat lebonyolító útjai mellől – tájékoztatta a szerkesztőségünket a Kecskeméti Városrendészet.

Baon.hu

A Hyundait a Borbási bekötőútról szállították el

Fotó: Kecskeméti Városrendészet

Mint a közleményből kiderül, péntek reggel egy zöld színű Renault Megane, korábban egy fehér Suzuki Swift és egy fekete Hyundai I20 került elszállításra. A Renault az Arborétum közelében, a III. Béla körúton, az útpadkán állt hatósági jelzés nélkül, a Suzuki az 5. számú főút Axon gyár melletti körforgalmi csomópont útpadkáján, a Hyundai a Borbási bekötőúton állva jelentett közvetlen balesetveszélyt. A gépjárművek tulajdonosait a Városrendészet írásban és telefonon több alkalommal megkereste, a tulajdonosok többszöri ígéretet tettek arra, hogy járműveiket elszállítják, azonban ez sajnálatos módon nem történt meg, így a Városrendészet a balesetveszélyt a gépjárművek elszállításával szüntette meg.

A Renault az Arborétum közelében volt az út mentén elhagyatva
Fotó: Kecskeméti Városrendészet

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában