Tájékoztatás

2023.08.24. 11:18

Szeptembertől a távolsági és a helyközi buszok újra a megszokott útvonalon közlekednek majd Kecskeméten

Az 52. számú főút – Dózsa György út és az Izsáki út Vízmű utcai csomópontig terjedő – forgalomkorlátozásának feloldása után, 2023. szeptember 1-jétől ismét a forgalmi változás előtt érvényes menetrend szerint közlekednek majd a távolsági és helyközi autóbuszjáratok az érintett útszakaszon − tájékoztatott a Volánbusz Zrt. Kommunikációs Igazgatósága. Mint mondták, a módosítás a helyi közlekedés változásakor lép életbe.

Lizik-Varga Katalin

Fotó: Bús Csaba / illusztráció

Az eddig terelőútvonalon közlekedő távolsági autóbuszjáratok szeptember 1-jétől eredeti útvonaluk szerint, újra érintik Kecskeméten a Katona Gimnázium, az Egyetem (GAMF) és a Mária krt. megállóhelyeket. A helyközi járatok szintén az eredeti útvonalukon, a terelés időtartama alatt nem érintett, illetve csak egyik irányban érintett megállóhelyek − Cifrapalota, Katona József Színház, Dobó körút, Katona Gimnázium, Kodály Iskola, Egyetem (GAMF) és Bagoly Egészségház − kiszolgálásával közlekednek.

Megszűnő járat nem lesz az útvonalon.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában