Sóstó-Party Piknik

2023.08.21. 16:18

A családi programoké és a könnyűzenéé volt a főszerep az ünnepi hétvégén Halason – galériával

Kétnapos családi programot szerveztek az elmúlt hétvégén Kiskunhalason. A hivatalos ünnepi események és kenyérszentelés mellett a gasztronómia, a szórakozás és könnyűzene jellemezte az ünnepet.

Pozsgai Ákos

Király Linda is fellépett

Fotó: Pozsgai Ákos

Az Országzászló-emlékműnél és a Végh-kúriában zajlottak a már megszokott ünnepi programok, felvonták a nemzeti zászlót, megszentelték az új kenyeret és kemencében sült ízletes lepényeket is lehetett kóstolni. Az ünnepi hétvége központi helyszíne a Sóstó partja volt, ahol a Merkbau Magyaros Ételek Főzőversenye és a Halasi Városmenedzser Kft. Sóstó-Party Piknik zajlott. Volt csilievő verseny, magyarnóta a jó ebédhez, szabadtéri filmvetítés és rengeteg sztárfellépő az esti zenei kínálatban. 

Színpadra lépett a The Brandy, a Máshang, a Blues Boots, a La Boum, a HAPPY GANG, Yulasy Miranda, Király Linda, Bebe és volt varázslatos tűzzsonglőr produkció is a Phlox előadásában. Az éjszakai bulifelelős Dj Benny és a Welcome volt. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában