Pont Ott Parti

2023.07.25. 16:27

Felvételi ponthatárok: közös partival várhatják az eredményeket a diákok Kecskeméten

A Neumann János Egyetem leendő hallgatói együtt izgulhatnak a felvételi ponthatárok kihirdetésekor szerdán Kecskeméten, a Deák téren.

Orosz Fanni Flóra

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

A Neumann János Egyetem aktívan részt vesz Kecskemét közösségszervezésében. Így történt ez például a néhány héttel ezelőtti Street Food, Street Art és Borsétány fesztiválon is, ahol saját DJ pultot állíthattak fel. Július 26-án, szerdán ismét közösséget kovácsolva, együtt várják majd az egyetem leendő hallgatói a felvételi ponthatárok kihirdetését.

A Neumann János Egyetem már második éve csatlakozik a Pont Ott Partit tartó városok egyre népesebb táborához, ezzel is erősítve Kecskeméten az egyetemi életet. Szerdán a Hírös Agóra előtti Deák téren 18:00 órától együtt izgulhatnak a felvételiző diákok, és a várakozás sem telik unalmasan, hiszen a szervezők színes programokkal készülnek. A Neumann Placcon például Kincses Szabi gondoskodik a jó hangulatról, de fröccsterasz és fánk-piknik is várja a látogatókat. Ezt követően Dr. Palkovics András, dékán mond köszöntő beszédet, és este nyolc órakor elérkezik a várva várt ponthatár-kihirdetés. Az esemény még ezután sem ér véget, hiszen késő estig tartó ünnepléssel zárják a fiatalok a napot.

A pontos időbeosztás alább olvasható:

18:00 – 19:45 Fröccsterasz és fánk-piknik DJ Kincses Szabival a Neumann Placcon,

19:45 – 20:00 Dr. Palkovics András, a Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar dékánjának köszöntő beszéde,

20:00 – 21:00 2023-as ponthatárok kihirdetése,

21:00 –22:00 Tombolasorsolás és Pont Ott Parti After.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában