Útinform

2023.06.06. 07:15

Útlezárások, korlátozások lassíthatják a forgalmat kedden Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani kedden Bács-Kiskunban.

baon.hu

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást keddre vonatkozóan.

Gyorsforgalmú utak:

Az M5-ös autópályán az ócsai szakaszon, a 28-as és a 30-as kilométer között, karbantartási munka miatt, délután fél 1-től fél3-ig, mindkét oldalon váltakozó sávlezárásra számítsanak.

A főváros felé vezető oldalon, a 114-es kilométernél lévő Kiskunfélegyháza-dél csomópontot építési munka miatt lezárták. Kerülni továbbra is a 108-as kilométernél a Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül lehet.

Kecskemét és Kiskunfélegyháza között, a 84-es kilométertől a 108-as kilométerig hídvizsgálatot végeznek, 10.00 órától délután fél 3-ig a belső sávot lezárják.

Főutak:

Az 5-ös főúton Lajosmizse térségében, a 63-as és a 64-es kilométer között távvezetéket cserélnek. 8.00 órától 18.00 óráig, mindkét oldalon útszűkületre készüljenek, de alkalmanként 5-10 percre a forgalmat is leállítják. Kecskemét belterületén, a 86-os kilométernél vízvezetéket fektetnek le. Naponta, 7.00 órától 20.00 óráig félpályás lezárás mellett dolgoznak.

Kecskemétnél a 44-es főút Reptéri úti szakaszán, az 5-ös és a 8-as kilométernél új, körforgalmi csomópontot építenek. Mindkét irányban egy-egy sávot lezártak.

Az 51-es főúton Dunavecse belterületén, a 72-es kilométernél csomópontépítés miatt csak a fél útpálya járható. Baja közelében, a 161-es és a 162-es kilométer között, fenntartási munka miatt 7.00 órától 14.00 óráig félpályás lezárásra számítsanak.

Az 52-es főúton Kecskemét kivezető szakaszán, az 1-es kilométer közelében, építési munka miatt mindkét irányban egy sáv járható.

A 441-es főúton Nagykőrösön, a 18-as kilométernél építési munka miatt a fél útpályát lezárták, jelzőlámpa irányítja a forgalmat.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában