Tündér Szolgálat Egyesület

2023.02.16. 17:03

Hamarosan szerető gazdihoz kerülhet Rálf, a Tázláron fához kötött és sorsára hagyott kutya

Cikkünk nyomán találhat új gazdára az a három év körüli keverékkutyus, akit néhány napja egy romos épület közelében találtak egy akácfához kikötve.

Pozsgai Ákos

Új gazdára talált Rálf

Fotó: Tündér Szolgálat Egyesület

A szerencsétlen állat csodás megmeneküléséről portálunk is beszámolt, amikor megmentői rátaláltak, egy hosszú láncon volt kikötve, nem tudni, hogy ekkor már mióta nem ehetett, mert se étel, de még víz sem volt előtte. Az átfagyott, egész testében remegő kutyát nem hagyták ott, magukkal vitték és a kiskőrösi Tündér Szolgálat Egyesület vette gondozásába és a Rálf nevet kapta.

A gerince és a csípője kilátszott, de nem volt kórosan lefogyva, orvoshoz vitték és azóta megkapta a szükséges oltásokat és a chipet, a féreg hajtás és bolha ellen kezelés is megtörtént, sőt, azóta már ivartalanították is és sok-sok szeretetben volt része.

Állapota kielégítő, naponta többször kap keveset enni, jó az étvágya, olyannyira, hogy öt nap alatt 11 kilóról 12,4 kilóra hízott – számolt be róla a Tündér Szolgálat Egyesület a közösségi oldalán.

Azt is megtudtuk, hogy cikkünk nyomán jelentkezett valaki, aki nagyon szeretné örökbe fogadni, így elképzelhető, hogy hamarosan új otthonra és gazdára lel Rálf és új életet kezdhet. A gyógykezelését és a gondozását sokan támogatták anyagilag is, akiknek köszönetet mondott a Tündér Szolgálat Egyesület.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában