Összefoglaló

2023.02.05. 21:00

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. február 05.

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Baon.hu

Fotó: Barta Zsolt

A hét ingatlana: egy 80 millió forintos nyaraló Nagybaracskán. 

Kegyetlenül kivégezték a szentendrei vállalkozót.

A gazdálkodókat érdekli a kiszámítható agrártámogatási rendszer, így aztán zsúfolásig megtelt a kalocsai városháza díszterme, ahol a közös agrárpolitika változásairól (KAP) kaptak tájékoztatást.

A televíziós tíz évig szinte minden nap képernyőn volt. Mónikának a mai napig vannak felkérései, és ha nincs feladata, csinál magának. Lányával a YouTube-on osztják meg rajongóikkal utazási élményeiket.

A szombati viharos szél következtében összedőlt Császártöltésen az a sátor, amelyben a kolbásztöltő verseny akarták megrendezni. A szervezők azonban nem sokat teketóriáztak és átvonultak a Teleházba, ott tartották meg a versenyt a csapatoknak. 

A Petőfi 200 emlékévhez kapcsolódóan Ács Imre, a Széchenyi-középiskola szaktanára A Reformkor korabeli étkezési szokásairól és a csárdákról, kávéházakról tartott előadást.

Véres leszámolás Angyalföldön - ukrán üzletembert segítettek át a másvilágra.

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását a rablással gyanúsított 18 éves lajosmizsei férfinak.

A következő napokban ezeken a helyeken adhat vért Bács-Kiskun vármegyében.

A Magyar Búvár Szövetség a bajai Szathmári Zsolt nemzetközi búvároktató kezdeményezésére svájci mintán alapuló búvároktatói tanfolyamot szervezett hátrányos helyzetűeknek.

 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában