Kiskunfélegyháza

2023.02.23. 18:03

A magyar futballválogatott által dedikált labdára lehet licitálni

A Matkói Szabadidő Sportklub elnöke is csatlakozott ahhoz az összefogáshoz, amellyel a leukémiával küzdő Tamási Izabella családját támogatják a félegyháziak.

Vajda Piroska

Forrás: Tourinform/Kiskunfélegyháza Facebook-oldala

Mint arról korábban beszámoltunk, több mint öt hónapja szinte folyamatosan kórházban kezelik a másfél éves félegyházi kislányt, aki erős kemoterápiás kezeléseket kap. Édesanyja, Tamásiné Szikora Bettina szerkesztőségünktől kért segítséget, a gyógykezelés miatt a család ugyanis anyagi válságba került. Cikkünk nyomán hatalmas összefogás jött létre, több jótékonysági kezdeményezés is indult a család megsegítésére.

Ezekhez csatlakozott Török Zsolt Tibor, aki egy, a magyar labdarúgó-válogatott által dedikált focilabdát ajánlott fel licitre. A befolyt összeggel a steril szoba kialakítását szeretné támogatni. A különleges focilabdát a labdarúgó-válogatott tagjai írták alá, többek között Nyilasi Tibor, Vincze Ottó, Keresztúri András, Pásztor József, Pisont István, Gellei Imre és Csank János. A kikiáltási ár: 30 ezer forint. A licitlépcső: 2 ezer forint.

Aki segíteni szeretne Izabella családját, az megteheti egyéni felajánlással az alábbi bankszámlaszámon: Tamásiné Szikora Bettina, OTP Bank: 11773322-01272686, vagy a felajánlott labdára tett licittel, melynek határideje március 6., hétfő éjfél. Licitálni Facebookon, a Tourinform/Kiskunfélegyháza oldalon, hozzászólásként lehet. A licit lezárását követő napon értesítik a licit győztesét és az utalást követően eljuttatják hozzá a labdát. A licitre felajánlott labda megtekinthető Kiskunfélegyházán, a Tourinform irodájában. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában