Továbbtanulás

2023.01.17. 15:13

Nyílt napot tart a kecskeméti Neumann János Egyetem

Szerdán nyílt napot tart a Neumann János Egyetem Kecskeméten, az Izsáki út 5. szám alatti új Campusán. A nyílt nappal a műszaki, az agrár és a gazdasági terület iránt érdeklődő továbbtanulni vágyókat szólítja meg az intézmény.

Horváth Péter

A Neumann János Egyetem

Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A Gazdaság és Társadalomtudományi Kar bemutatkozására 8.30-tól lehet regisztrálni a Campus aulájában. 9 órától 10.45-ig rektori és dékáni köszöntő hangzik el a nagyelőadóban, útmutatót találhatnak az érdeklődők a GTK szakjaihoz, bemutatkozik a duális közgazdászképzés és a Magyar Közgazdasági Társaság és útmutatót találhatnak az ECO ösztöndíjhoz és a pontszámítás alapjaihoz. 10.45-től 11.20-ig Campus túra lesz és 11.20-tól az igazolások átvételére van lehetőség.

A GAMF Műszaki és Informatikai Karának bemutatkozó eseményére 10 órától lehet regisztrálni a helyszínen és érdeklődni az egyes szakok felől. 11 órakor rektori és dékáni köszöntők következnek a Campus nagyelőadójában, majd ismertetik az egyes szakokat és tájékoztatót tart a Duális Képzési Központ és több Járműépítő csapat is. 11.45 és 12.15 között a szakok és partnercégek tájékoztatója következik az aulában, ahol az egyes standokon lehetőség nyílik a duális képzésben résztvevő partnerekkel és hallgatókkal való találkozásra.

12.30 és 14 óra között laborlátogatások következnek. 14 órától az igazolások átvételére van lehetőség.

A Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar a 0.25-ös teremben mutatkozik be 9-10.30-ig. Palkovics András dékán mond köszöntőt, majd dr. Király Ildikó főiskolai docens, a duális képzés felelőse és egy duális képzésben résztvevő hallgató mutatja be képzést. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában