Útinform

2022.01.21. 06:58

Mutatjuk, hol számíthatnak közúti munkálatokra Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy hol kell forgalomkorlátozásra számítani pénteken Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Fotó: Illusztráció/shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást a pénteki napra vonatkozóan:

 

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán, Röszke térségében az eldobált szemetet szedik össze. A 171-es és a 174-es km között, mindkét oldalon a leálló és a belső sávot szakaszosan lezárják. Az aktuális munkaterületnél 60 km/h-s sebességkorlátozás lesz érvényben.

Főutak:

Az 56-os főúton, Várdomb és Bátaszék között az út menti padkát teszik rendbe. A 16-os és a 18-as km-között jelzőőrök irányítják a forgalmat.

Bács-Kiskun megyében, Tataháza és Bácsalmás között a közlekedésre veszélyes fákat vágják ki. A 3-as és a 4-es km közötti szakaszon, az aktuális munkaterületnél a fél útpályát lezárták.

Az 55-ös főúton, a Bátai-főcsatorna hídját újítják fel. A 117-es km-nél lévő híd előtt az autósokat egy helyben kiépített terelőútra irányítják.

 

Alsóbbrendű utak:

Bács-Kiskun megyében,

- az Öregcsertő és a keceli bekötőút közötti úton az 55-ös km-nél lévő hídon félpályás korlátozás van érvényben.  (5301-es út)

- a Dunapataj és Kalocsa közötti útszakaszon burkolatfelújítás miatt időszakos forgalomkorlátozás követel figyelmet. A 15-ös km-nél lévő hídon félpályás korlátozás van érvényben.  (5308-as út)

Kamion stop:

A kamiontilalom ezen a hétvégén, (január 22-23.-án) szombaton 22 órától vasárnap 22 óráig lesz érvényben.

(A nemzetközi forgalomban közlekedő, legalább 7-es (EURO 3-as) környezetvédelmi osztály besorolású tehergépjárművekre nem vonatkozik a tilalom 2022. március 1-jéig.)

További információkat az esetleges változásokról, nem tervezett aktuális napi munkavégzésekről és korlátozásokról a honlap térképes nézetében talál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!