galériával

2021.10.21. 16:02

Léna kutya vendégeskedett a szabadszállási könyvtárban

Maradandó élményben volt részüknek azoknak, akik ellátogattak a minap a szabadszállási könyvárba. Az intézmény történetében először kutyás előadóval találkozhattak az olvasók.

Gulyás Sándor

Léna kutya a szabadszállási könyvtárban Szabadszállás Bács-Kiskun Megye Petőfi Népe Vass Roland 2021/10/21 Takács Géza író, az eb gazdája

Forrás: Szabadszállási Könyvtár

– Takáts Géza és kutyája Kiskőrösről érkeztek hozzánk. Az életvidám labrador életének történéseiről gazdája már könyvet is írt, Léna kalandjai címmel. A mesekönyvben tizenkét történet kapott helyet, melyekben az író négylábúja szemszögéből mutatja be a vicces, olykor megható történeteket. A mesék során végigkísérhetjük hogyan alakul, fejlődik a gazdi és kedvence között a kapcsolat – fogalmazott Vass Roland könyvtárvezető.

Az előadáson Takács Géza nemcsak képeket mutatott közös életükből, hanem mesekönyvéből is olvasott fel részleteket. A gyermekek élőben is találkozhattak a rendkívül nyugodt, türelmes és okos labradorral. A meserészletek meghallgatása után néhányan még közös feladatokat is végezhettek vele.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában