KECSKEMÉT

2021.02.17. 19:35

Bányais diáksikerek születtek az online versenyeken

A kecskeméti Bányai Júlia Gimnázium diákjai is eredményesen szerepelnek az országos megméretéseken.

Sebestyén Hajnalka

Az országos tanulmányi versenyek jelenleg online formában zajlanak. A Bányai Júlia Gimnázium diákjai is eredményesen szerepelnek a megméretéseken, többek között az országos középiskolai tanulmányi versenyeken (OKTV). A sikerekről az iskola honlapján is beszámolnak. A Filozófia OKTV 2. fordulójába bejutott Góbor Bence 11/A, Ipacs Kornél 12/A, Kollár Anna 12/A, Palásti László 11/A és Surányi Kristóf 12/A osztályos diák. Felkészítő tanáruk Fenyvesi László.

A Német nyelv OKTV I. kategória országos döntőjébe jutott Papp Ildikó Hanna 11/B-s tanuló. Felkészítő tanára: Molnár Marianna.

A Semmelweis Egészségverseny III. fordulójába jutott országos tizennegyedikként a bá­nyais Gerincesek csapat, melynek tagjai: Csomor Zsófia, Józsa Tamara, Mák Réka, Seregély Bora és Tóth László 10. osztályos tanulók. A III. fordulóban az ajánlott védőoltásokról és az oltásellenességről készítettek prezentációt, amit online több osztálynak is előadtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában