turizmus

2020.10.04. 20:09

Egyre népszerűbbé válik az érsekcsanádi Veránka üdülő

A Sziget Hotel Veránka működéséről és jövőbeni terveiről is tárgyalt a képviselő-testület legutóbbi ülésén, szeptember 28-án. Némedi István a Baja Marketing Kft. igazgatója elmondta, hogy nagy népszerűségnek örvend a turisták körében.

Márton Anna

Az adatok azt mutatják, hogy az elmúlt év tavaszán felújított üdülő, mely ma már modern, komfortos szállodával várja a turistákat és üdülni vágyókat, rendkívül népszerű a hazai üdülni vágyók körében, a vendégéjszakák száma sosem volt ilyen magas a községben. Augusztusban közel ezer vendégéj volt, ennek hetven százalékát Veránka hozta, ami nagy öröm az üzemeltetőnek.

Az igazgató kitért arra is, hogy kiváló az együttműködés Érsekcsanád vezetésével és kifejezte reményét, hogy még nagyon sok további öteletet megvalósíthatnak a jövőben Felső Róbert polgármesterrel. A Veránka sziget 1893-ban, a Duna szabályozási munkálatai során alakult ki, ma már természetvédelmi terület, páratlan állat-és növényvilággal rendelkezik. Itt található Európa legnagyobb ártéri erdeje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában