kecskemét / galériával

2020.09.19. 15:42

Megajándékozták a hunyadivárosi babákat

Szombat délelőtt köszöntötték a 2019-ben született hunyadivárosi babákat és családjukat Kecskeméten, a Hunyadivárosi Napok keretében, a Hankovszky liget játszóterén.

Sebestyén Hajnalka

Pászti Andrást, a városrész önkormányzati képviselője köszöntőjében hangsúlyozta, 16 éve hagyomány, hogy köszöntik a babákat. Ezúttal is több támogatójuk volt az ajándékcsomagok összeállításához. Kiemelte az Akikért a déli harang szól a Hunyadivárosban Egyesületet, melynek vezetője Szilágyi Róbert. Az egyesület régóta támogatja a helyi baba-mama klub működését is.

Görög Ivett, a baba-mama klub vezetője elmondta: idén 55 csomagot adnak át a családoknak, ugyanis 55 kisbabával gyarapodott a városrész 2019-ben.

Görög Ivett néhány mondatban bemutatta a baba-mama klubot, mely a Hunyadivárosi Fiókkönyvtárban keddenként 10 órától fogadja az anyukákat és babáikat, valamint a várandósokat. Új előadássorozatuk indult, melynek tervezett, következő három programjának fókuszában az evés pszichológiája áll. Előadó: Karikó Rita pszichológus. A programok ingyenesek a hunyadivárosiak számára az Akikért a déli harang szól a Hunyadivárosban Egyesület jóvoltából.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában