GALÉRIÁVAL

2020.08.20. 14:40

Kitüntették Kerekegyháza legjobbjait

Az aratók ünnepélyes bevonulásával kezdődött idén a Szent István Napi ünnepség Kerekegyházán.

Gulyás Sándor

Fotó: Mediaworks

Az idei aratás eredményességről Boldizsár András számolt be. A gabonakoszorúk átadása után dr. Kelemen Márk polgármester mondott köszöntőt. Az új kenyeret Ruskó Norbert plébános szentelte meg, áldást mondott dr. Kenyeresné Téglási Anna lelkipásztor.

Ez alkalommal ünnepelték meg azokat a polgárokat is, akik az utóbbi időkben legtöbbet tettek a köz érdekében. Kerekegyháza Közszolgálatáért díjat adományozott a város képviselő-testülete Hallainé Kis Mária óvodavezetőnek, a Kerekegyháza Közösségéért díjat dr. Kákonyi Zoltán, dr. Gódor Györgyi házi gyermekorvosok, Lázárné Kalamen Márta, az „Együtt Erősebben! Kerekegyháza” facebook csoport létrehozója és a Humán Szolgáltató Központ dolgozói kapták meg. A koronavírus járvány miatt elrendelt vészhelyzet idején végzett kiemelkedő munkájuk elismeréseként emléklapot és ajándékutalványt vehettek át a háziorvosok asszisztensei, Bánné Sebetka Katalin, Varga Gizella, Bódis Gabriella, Rédliné Berente Tünde, Gyurkovics Tiborné, valamint Pesti Andrea, Kövecsesné Szanda Gabriella, Sinkáné Harmati Mónika a védőnői szolgálat munkatársai, Pogány Elekné Veroszta Mária, Lénárt Ágnes a labor, Balázs Tünde, Kovács Mihály a tanyagondnoki szolgálat dolgozói.

Kerekegyháza Közművelődéséért Díjjal ismerte el a képviselő-testület Szabó Sándor tanárt, a Kereki Nótások férfikórus szakmai vezetőjét. Nyugdíjba vonulása alkalmából kapott emléklapot Szakálné Galbavi Márta iskolaigazgató-helyettes, Kövecs Jánosné Gömöri Éva óvodapedagógus, Benkő Sándorné tanítónő. Díszoklevéllel tüntette ki a város aranydiplomája átvétele alkalmából dr. Mánya Irén háziorvost, a vasdiplomás Szabó Elemérné nyugalmazott tanítónőt. Nyugdíjba vonulási emléklapot kapott Csörgő Lászlóné Halcsik Ilona, az idősek klubjának vezetője. A kitüntetéseket dr. Kelemen Márk polgármester és dr. Salacz László országgyűlési képviselő adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában