SZAVAZÁSI EREDMÉNYEK

2020.02.03. 11:00

Marha jó celebek!

Rigóról és Hattyúról, a két jámbor szürke marháról szóló anyagunkat és a hozzá társuló videót szintén rengetegen látták, ezért kíváncsiak lettünk, hogy mit szólnak olvasóink a két net „celeb” sikeréhez?

baon.hu

Rövid idő alatt hatalmas népszerűségre tett szert Rigó és Hattyú, a két jámbor szürke marha, akiket múlt héten a baon.hu olvasói is megcsodálhattak. A békés állatokról szóló anyagunkat és a hozzá társuló videót szintén rengetegen látták, ezért kíváncsiak lettünk, hogy mit szólnak olvasóink a két „netceleb” sikeréhez?

Olvasóink szinte fele (49%) nagyon édesnek találja a szarvas marha duót és szívesen megsimogatná a jámbor állatokat.

Egy másik jelentős rész (27%) már annak is örül, hogy nem egy újabb cicás videó került ki az internetre. Lehet, hogy itt a haszonállatok forradalma?

A harmadik csoportba tartoznak azon olvasóink (24%), akik egyelőre nem értik, miért arat két marha ilyen osztatlan sikert.

Az viszont biztos, hogy mióta a róluk készült videó felkerült a világhálóra, több mint negyed millióan láttak őket. Az internet „sztárjai” lettek, több ezren osztották meg a felvételt, hatalmas a sikerük, az ország távolabbi pontjairól is sokan szeretnék látni őket élőben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában