SÉTA PROGRAM /galériával

2020.01.09. 11:35

Kalocsára került az első félév Aranytolla

A Sajtó és Tanulás (SÉTA) Program őszi szemeszterének díjazottjait láttuk vendégül szerda délután a Petőfi Népe kecskeméti szerkesztőségében.

PN

Fotó: BUS CSABA

A Mediaworks által meghirdetett Sajtó és Tanulás (SÉTA) Program őszi szemeszterének díjazottjait láttuk vendégül szerda délután a Petőfi Népe kecskeméti szerkesztőségében. A médiapedagógiai programban négy Bács-Kiskun megyei középiskola diákjai vettek részt. Az ifjú újságírók legjobb írásai egy hónapon keresztül hétről hétre megjelentek a Petőfi Népe hasábjain és a baon.hu-n.

A program díjazottjait tegnap Ökrös Csaba főszerkesztő köszöntötte a kecskeméti szerkesztőségben. Az Aranytoll-díjat, a mellé járó 25 ezer forintos könyvutalványt és az oklevelet Farkas Anna, a Kalocsai Szent István Gimnázium diákja vehette át a főszerkesztőtől. A második helyezettnek járó oklevelet Noszkó Dóra, a Kecskeméti Katona József Gimnázium diákja érdemelte ki, míg Balla Anita, a Kecskeméti Bolyai János Gimnázium diákja a harmadik helyen végzett. A három díjazott diák részt vehet a nyári Séta táborban, ahol a pihenés mellett a szakma elismert képviselőitől is tanulhat majd.

Az őszi kurzus során nem csak az Aranytollért folyt a versengés: a legjobban teljesítő, legaktívabb középiskola 150 ezer forint értékű ajándékutalvánnyal gazdagodott. A jutalomnak a Kalocsai Szent István Gimnázium diákjai örülhettek. A programban részt vevő iskolák sétás tanárainak munkáját kiadónk 20 ezer forintos könyvutalvánnyal ismerte el. A diákok és tanáraik a tegnapi látogatás során a szerkesztőség életébe is bepillanthattak. A program tavasszal folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában