galériával

2019.10.05. 18:01

Pöttöm Próbán mérték össze tudásukat a kecskeméti ovisok

Pénteken rendezték meg a Pöttöm Próbát a kecskeméti Ceglédi úti Óvodában, ahol a város 12 óvodájának gyermekei mérték össze ügyességüket és tudásukat közlekedési ismeretekből.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: Sebestyén Hajnalka

Az óvoda a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának munkatársaival közösen vezényelte le a hét állomást, melyek mindegyike a helyes közlekedésre tanította játékos formában az ovisokat. Az állomások között volt például közlekedési táblás óriás puzzle, kerékpáros ügyességi akadályverseny, tábla felismerés, varázsszemüveg pálya, kerékpáros tartozékok felismerése is. A hat fős csapatok gyakorlatban és elméletben is ügyesen helytálltak.

Az óvoda 11. alkalommal rendezte meg a Pöttöm Próbát, melyről egyetlen gyermek sem ment haza üres kézzel.

A gyerekek az Egyetértés, a Forradalom, a Csokor, a Nyitrai, a Hosszú utcai, az Ifjúsági, a Mártírok útjai, az Árpádvárosi, a Mikszáth Kálmán körúti, a Széchenyi sétányi, a Napsugár és a Pálmácska oviból érkeztek. A házigazda Ceglédi úti ovisok három éve már nem szerepelhetnek a megméretésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában