Bűnügy

2024.07.11. 11:35

Dílereket fogtak el a rendőrök Baján – videóval

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai hét embert hallgattak ki gyanúsítottként: hármat kábítószer-kereskedelemmel, a többieket kábítószer birtoklásával gyanúsítják.

Baon.hu

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak a rendőrök három férfit, akiket a Bajai Rendőrkapitányság és a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói közös akció során fogtak el a vármegyei Közterületi Támogató Alosztály, valamint a Baranya Vármegyei Közterületi Támogató Alosztály segítségével 2024. július 09-én. 

díler, Baja, bűnügy,
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

A nyomozás során beszerzett információk szerint a 19 éves, 33 és 38 éves bajai férfiak az elmúlt hónapokban – a tevékenységüket összehangolva – rendszeresen, több embernek értékesítettek drogot. A lakóházaikban tartott kutatásokon a nyomozók összesen bruttó 6,8 kilogramm kábítószergyanús növényi származékot, 230 gramm kábítószergyanús fehér port, valamint a bűncselekménnyel kapcsolatba hozhatóan mérlegeket, csomagolóanyagot, több mint 2.000.000 forintot és 500 eurót foglaltak le.

A rendőrök mindhárom férfit gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer-kereskedelem bűntettének elkövetése miatt, majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására – írja a police.hu.

További három bajai és egy borotai elkövető lakásán a nyomozók szintén találtak droggyanús növényi származékot, anyagokat. Őket kábítószer birtoklással gyanúsítják, és jelenleg szabadlábon védekezhetnek.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!