Balesetek

2024.06.13. 11:32

Tragikus balesethez is riasztották a katasztrófavédelmet Bács-Kiskunban

Szerdán a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 5 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő bejelentés érkezett.

Baon.hu

Két személyautó ütközött össze szerda délután az 55-ös főúton, Kisszállás térségében. Az egyik járműben két ember utazott, a másikban egy. Ő a roncsba szorult, és nem élte túl a balesetet. A műszaki mentést végző kiskunhalasi hivatásos tűzoltók az áldozatot feszítővágóval kiemelték. A másik jármű két utasát a mentők kórházba szállították – írja a katasztrófavédelem.

baleset, katasztrófavédelem, Kisszállás
Egy ember életét vesztette, amikor két autó frontálisan ütközött Kisszállásnál
Fotó: Pozsgai Ákos

Frontálisan ütközött két gépkocsi szerda délután az 5402-es úton, Harkakötöny közelében. Mindkét autóba beszorult egy-egy ember, akiket a kiskunmajsai hivatásos és önkéntes, valamint a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadítottak, majd átadták őket a mentőknek. A balesetben összesen négy ember sérült meg, a mentők mindenkit kórházba szállítottak.

Egy személyautó letért az úttestről és felborult szerda délután az 5408-as úton, Kiskunhalas határában. A balesetben egy ember megsérült. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a járművet kerekeire állították és áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Szerdán két esetben kérték a tűzoltók segítségét kidőlt fák eltávolításához.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában