Katasztrófavédelem

2024.06.21. 14:08

Három balesethez riasztották a tűzoltókat csütörtökön Bács-Kiskunban

Csütörtökön a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Baon.hu

Árokba hajtott, és kidöntött egy tizenöt méter magas fát egy kisbusz csütörtökön délután, a Jakabszállás és Orgovány közötti úton. A járműben hárman utaztak, a mentők mindenki kórházba szállítottak. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek – írja a katasztrófavédelem.

baleset, katasztrófavédelem, Bács-Kiskun
Fának ütközött egy teherautó Jakabszállás és Orgovány között
Fotó: Pozsgai Ákos

 

Egy családi ház bejárati ajtaja és előtte egy heverő égett csütörtökön reggel Soltszentimrén, a Petőfi utcában. A tüzet a helyszínen tartózkodók kezdték oltani. Végül a kiskőrösi hivatásos és a szabadszállási önkormányzati tűzoltók oltották el. A mentők egy embert enyhe füstmérgezéssel kórházba szállítottak. Az eset kapcsán tűzvizsgálati hatósági eljárás indult.

Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze csütörtökön délelőtt Hetényegyházán, a Miklós Gyula utcában. A hetényegyházi önkéntes és a kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők két embert szállítottak kórházba.

Összeütközött két személyautó csütörtökön délben az 5301-es úton, Ballószög térségében. A kerekegyházi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában