Katasztrófavédelem

2024.06.20. 15:12

Több baleset is munkát adott a tűzoltóknak szerdán Bács-Kiskunban

Szerdán a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 4 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Baon.hu

Összeütközött két személyautó szerda délelőtt Kecskeméten, a 44-es számú főúton, a Mártírok útja előtt. A balesetben egy ember megsérült. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek – írja a katasztrófavédelem.

baleset, tűzeset, Bács-Kiskun
A katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 4 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.
Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Egy mintegy húsz méteres melléképület hátsó része és több száz négyzetméternyi aljnövényzet égett szerda délután, Lajosmizse külterületén. A kecskeméti, a kiskunfélegyházi hivatásos, valamint a lajosmizsei önkormányzati és önkéntes tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet. Az egységek az oltási munkálatok közben három gázpalackot is kivittek az épületből. Személyi sérülés nem történt.

Két személyautó ütközött össze szerda délután az 55-ös főút, Baja és Csávoly közötti szakaszán. A bajai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők két embert szállítottak kórházba.

Szerdán még három esetben riasztották a tűzoltókat száraz növényzet tüzéhez és két esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában