Allergia

2024.06.27. 15:39

Összeesett egy nő a kiskunfélegyházi állomáson, rendőrök mentették meg az életét

Mint kiderült, allergiás a darázscsípésre az a nő, aki összeesett a kiskunfélegyházi állomáson. Két kecskeméti rendőr rohant hozzá, majd a helyszínre ment segíteni a helyi szolgálatirányító parancsnok is, aki kórházba szállította a hölgyet.

Baon.hu

Két kecskeméti rendőr vonatokat ellenőrzött csütörtökön. Virág Szabolcs rendőr zászlós és Kócsó Péter rendőr törzsőrmester délelőtt a kiskunfélegyházi vasútállomás peronján egy nőre lettek figyelmesek, aki rosszul lett. Elfehéredett az arca, majd összeesett a betonon. Néhány másodpercre elveszítette az eszméletét is, ugyanis a jobb combját megcsípte egy darázs. Mint kiderült, allergiás a rovarcsípésre. A rendőrök rádión kértek segítséget, amit a közelben lévő kiskunfélegyházi szolgálatirányító parancsnok is meghallott. Török Roland rendőr zászlós szolgálati autójával azonnal a helyszínre ment. Beültették az autóba a nőt, és a zászlós kórházba szállította – írja a police.hu.

darázscsípés, allergia, rendőrség
Forrás: police.hu


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!