Balesetek

2023.12.06. 18:27

Több jármű is megcsúszott a havas utakon Bács-Kiskunban

A havas, csúszós utak miatt több baleset miatt is vonulnak a tűzoltók Bács-Kiskunban szerda este.

Pozsgai Ákos

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Információink szerint Mélykút és Jánoshalma között vezető úton árokba hajtott egy autó. A balesetnél a jánoshalmi tűzoltók végzik a műszaki mentést. 

Úgy tudjuk, hogy Bácsalmás és Mélykút között  is árokba hajtott egy autó, ehhez a balesethez is várják a tűzoltókat.

Az 53-as főúton, Kiskunhalas és Pirtó között is baleset történt. Információink szerint, egy személyautó és egy kamion csúszott össze.

Valamint az 54-es főútra, a Kecel és Császártöltés közötti balesethez is vonulnak a tűzoltók.

Havasak az utak, folyamatosan esik a hó és körülbelül 20-30 kilométer/óra sebességgel tudnak biztonságosan közlekedni az autók.

Aki teheti ne üljön autóba.

A Magyar Közút tájékoztatása szerint szerda hajnaltól havazás kezdődött az ország dunántúli területein. Változó intenzitással, de gyakorlatilag folyamatosan esik a hó az ország nyugati részében. A legújabb meteorológiai előrejelzések alapján a havazás ezeken a területeken kitarthat a csütörtök reggeli órákig, sőt, átterjedhet az ország többi vármegyéjére is. A Magyar Közút mind a 80 mérnökségén keresztül továbbra is ütemezetten, folyamatosan fogja végezni a hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkákat, egyúttal arra kéri a közlekedőket, hogy az időjárásnak megfelelően, óvatosan és körültekintően vezessenek, utazás előtt pedig tájékozódjanak az utinform.hu oldalon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában