Időjárás

2023.12.06. 16:34

Megérkezett a hó Kecskemétre, még ha nem is úgy, ahogyan vártuk – videóval

Havas eső hullott Kecskemét felett.

Horváth Péter

Havas eső Kecskeméten

Fotó: Horváth Péter

 

Havas esőt hozott a Mikulás Kecskemétre. Ahogy a sötétség leereszkedett a városra, úgy lettek egyre fehérebbek az utcák és a háztetők, annak ellenére, hogy nem a vágyott nagypelyhű égi áldás hullott a megyeszékhelyre. Persze amíg esik a havas eső, mindvégig van reményünk arra, hogy tiszta havazásba fordul. 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Kiskunhalason a kora délutáni órákban nagy pelyhekben el is kezdett hullani a hó.

A Magyar Közút tájékoztatása szerint, szerda hajnaltól havazás kezdődött az ország dunántúli területein. Változó intenzitással, de gyakorlatilag folyamatosan esik a hó az ország nyugati részében. A legújabb meteorológiai előrejelzések alapján a havazás ezeken a területeken kitarthat a csütörtök reggeli órákig, sőt, átterjedhet az ország többi vármegyéjére is. A Magyar Közút mind a 80 mérnökségén keresztül továbbra is ütemezetten, folyamatosan fogja végezni a hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkákat, egyúttal arra kéri a közlekedőket, hogy az időjárásnak megfelelően, óvatosan és körültekintően vezessenek, utazás előtt pedig tájékozódjanak az utinform.hu oldalon.

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!