Kiskőrös/Páhi

2023.10.24. 09:01

Ittasan, jogosítvány nélkül, forgalomból kivont autóval okozott balesetet egy férfi Páhi közelében – galériával

Letért az úttestről és az oldalára borult egy személyautó az 5301-es út Kiskőrösről Páhi felé vezető szakaszán hétfő este. A balesetben három ember megsérült, a helyszínen kiderült, hogy a sofőr ittas volt, soha nem volt jogosítványa, az autót pedig korábban kivonták a forgalomból.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

Az autó miután letért az útról, a fák közé csapódott és végül az oldalára borulva állt meg. Információink szerint a roncsból az arra érkező autósok szabadították ki a benne utazókat, mire a kiskőrösi tűzoltók és a mentők a helyszínre érkeztek. 

Az érintett útszakaszt a mentés idejére teljes szélességében lezárták, a tűzoltók áramtalanították az összetört autót. A mentők információink szerint két súlyos és egy könnyebb sérültet vittek a kiskunhalasi kórház traumatológiai osztályára. Információink szerint a gépkocsit vezető férfi ittas volt, ezért őt a rendőrök vér és vizeletminta vételre előállították a halasi kórházba. Úgy tudjuk, hogy soha nem volt jogosítványa és az autónak nem volt érvényes műszaki engedélye, korábban a forgalomból is kivonták. A baleset pontos körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják, a sofőr ellen eljárás indult.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!