Életveszélyes sérülést okozott

2023.10.06. 10:19

A vita után egy bicskával hátba szúrta ismerősét egy román férfi Lajosmizsén

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók őrizetbe vették a 28 éves román gyanúsítottat, aki egy bicskával hátba szúrta 34 éves román ismerősét.

Baon.hu

Fotó: shutterstock.com /illusztráció

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya csütörtökön 12 óra 21 perckor életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy 28 éves román férfit – közölte a rendőrség.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított csütörtökön 11 óra 30 perc körül Lajosmizsén, az egyik ingatlanban szóváltást követően egy bicskával hátba szúrta 34 éves román ismerősét. A sértett – az elsődleges orvosi vélemény alapján – életveszélyes sérülést szenvedett.

A nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

A napokban történt már egy hasonló eset, amelyben egy kunszentmiklósi házaspár a veszett össze. Kiderült, hogy a vita után amikor a férj hátat fordított a nőnek, az késsel többször megszúrta. A férj először azt hazudta a rendőröknek, hogy az utcán bántalmazta egy idegen, ám a rendőrség kiderítette, hogy a férfire valójában a felesége támadt rá otthonukban. Az áldozat úgy érezte, nincs szüksége ellátásra, azonban másnap romlani kezdett az állapota, így kórházba szállították.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában