Halálos baleset

2023.08.09. 07:02

Egy ember elhunyt és többen megsérültek az M5-ösön – galériával

Szalagkorlátnak ütközött és felborult egy kisbusz az M5-ös autópályán, Kiskunfélegyháza közelében kedden éjjel. A balesetben többen megsérültek és egy ember elhunyt.

Baon.hu

Szalagkorlátnak ütközött és felborult a kisbusz

Fotó: Donka Ferenc

A baleset kedden 22 óra 55 perc körül történt az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 115-ös kilométernél, Kiskunfélegyháza közelében, ahol egy román rendszámú kisbusz szalagkorlátnak ütközött és felborult. A járműben kilencen utaztak. A rendőrség elsődleges adatai szerint a balesetben többen is megsérültek, valamint egy ember a helyszínen meghalt.

A város hivatásos tűzoltói áramtalanították és stabilizálták a járművet. A helyszínen dolgoztak a társhatóságok is – közölte a katasztrófavédelem.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére teljes útlezárás volt érvényben. A rendőrök a forgalmat Kiskunfélegyháza felé terelték. 

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja. 

Az elmúlt néhány napban több halálos baleset is történt Bács-Kiskunban, az egyik az M5-ös autópályán, Lajosmizse térségében. Egy román rendszámú személygépkocsi lesodródott az útról és árokba hajtott. A járművet egy moldáv embercsempész vezette, aki hét migránst szállított. A balesetben egy gyermek vesztette életét. 

Négy nappal később Kiskőrösnél történt tragédia, itt a személygépkocsi vezetője egy kanyarban nem jól választotta meg autója sebességét, lesodródott az útról és felborult. A jármű utasa, egy 29 éves nő a helyszínen meghalt. 

Vasárnap hajnalban Kalocsa és Foktő között egy sofőr feltehetőleg elaludt a volán mögött és egy elágazásnál nem állt meg, hanem a csatornába hajtott. A kocsi elmerült a vízben és az azt vezető 67 éves férfi nem tudott kiszállni belőle.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában