Letartóztatás

2023.06.16. 12:22

Vízelvezető árokban hagyta az ellopott autót a kecskeméti tolvaj

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását egy 21 éves kecskeméti férfinak, akit jármű önkényes elvételével, valamint lopással gyanúsítanak.

Tapodi Kálmán

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Mint arról korábban beszámoltunk, a megalapozott gyanú szerint a férfi április 7-én, a hajnali órákban Kecskeméten, egy nyitott gépkocsi utasterében értékek után kutatott, amikor észrevette, hogy az indítókulcs a gyújtáskapcsolóban maradt. A gépkocsit beindítva a helyszínről elhajtott, majd később értékesítette az autót. 

A nyomozóhatóság továbbá azzal is gyanúsítja a férfit, hogy június 9. este és június 10. délelőtt közötti időszakban egy belvárosban parkoló gépkocsit ismeretlen módon felnyitott. Miután megtalálta az utastérben hagyott indítókulcsot, a gépjárművel elhajtott, majd rövid „autózás” után a gépkocsit egy vízelvezető árokba becsúszva hagyta. A járásbíróság a büntetett előéletű férfi letartóztatását a bűnismétlés veszélye miatt rendelte el. A bíróság döntése nem végleges, ugyanis a férfi és a védője fellebbezést jelentettek be, amit a Kecskeméti Törvényszék bírál el – írta közleményében a Kecskeméti Törvényszék.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában