Kék hírek

2023.02.21. 11:56

Egy órán belül elkapták a lakiteleki motortolvajt

Egy lakiteleki tanyagondnok és a tiszakécskei rendőrök összehangolt munkájának eredményeként rövid időn belül elfogták a 20 éves tolvajt.

baon.hu

Forrás: police.hu

Egy elhagyatott segédmotorkerékpárról tett bejelentést a Tiszakécskei Rendőrőrsre az egyik lakiteleki tanyagondnok. Az asszony a település peremvidékét járta szolgálati autóval hétfőn, amikor megpillantott az út melletti erdőben egy motort, a földön heverve. A nő közelebb ment, amikor meglátott egy férfit a jármű mellett, aki azonnal elmenekült, amint észrevette. A kiérkező rendőröknek azt is elmondta az asszony, hogy egy elhagyatott tanya teraszán szokta látni a motort – írja a police.hu.

A figyelmes tanyagondnoknak hála, a rendőrök hamar eljutottak a lakatlan házhoz, ahol korábban a motort tárolta a nemrégiben elhunyt gazdája. Kiderült, hogy a jármű jelenleg hagyatéki eljárás alatt áll. A tanyát körülvevő kerítés egy részen ki volt döntve, így tudta ellopni a férfi a motort. A tolvaj mielőbbi felkutatására egy nyomkövető kutyát is bevetettek a nyomozók. Az összehangolt munkának köszönhetően egy órán belül elfogták az elkövetőt. A 20 éves helybélit gyanúsítottként hallgatták ki a lopás miatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában