Katasztrófavédelemi összefoglaló

2022.12.15. 10:33

Letért az úttestről, majd oldalával az árokba borult egy autó az 51-es főúton

Az elmúlt 24 órában 2 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő bejelentés érkezett a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába.

baon.hu

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Kigyulladt egy lakóépület villanyóraszekrénye szerdán kora délután Kiskunhalas külterületén. A tulajdonos a tüzet eloltotta. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat elvégezték. A tűzesetnél szerencsére senki sem sérült meg – közölte a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Szerda este letért az úttestről, majd oldalával az árokba borult egy autó az 51-es főúton, Nagybaracska térségében. A járműben csak a sofőr utazott, aki nem sérült meg. A nagybaracskai hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez, akik az áramtalanították a járművet, majd a kerekeire állították. Ezután átadták a helyszínt a rendőrsöknek.

Egy családi ház kéménye mellett a födém egy négyzetméteres területen izzott szerdán éjjel Kecskeméten, az Ojtozi utcában. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a lángokat egy vízsugárral eloltották, a kéményseprőt értesítették. Személyi sérülés nem történt.

Szerdán egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában