Képzés

2022.09.05. 12:45

Újabb határvadászcsoport kezdte meg tanulmányait Kiskunhalason

Kezdetét vette egy újabb csoport határvadász képzése Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Forrás: police.hu

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, elkezdődött a határvadászok oktatása Bács-Kiskun megyében is, 2022. augusztus 16-án Kiskunhalason.

Most újabb határvadászjelöltek ültek iskolapadba, hogy megkezdjék a felkészülést az államhatár őrzésére és az illegális migráció megakadályozására irányuló feladatok ellátására – számolt be róla a police.hu. Az újonnan felszerelt kollégákat Arató László Gábor rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes, Liptai András rendőr ezredes, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat vezetője, és Dr. Hadar Zoltán rendőr alezredes, a Készenléti Rendőrség XXVI. Bevetési Osztályának vezetője köszöntötte.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is várja mindazok jelentkezését, akik Magyarország államhatárának védelmére elhivatottak, és szerződéses határvadászként tagjai lennének a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredének.

Bővebb tájékoztatást itt olvashat!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!