Bűnügyek

2022.04.05. 09:32

Négy emberrel szemben intézkedtek a rendőrök Bács-Kiskunban

Hétfőn a járőrök és nyomozók 12 személyt fogtak el, és további 4 előállításáról intézkedtek. Egyikőjük bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

baon.hu

Illusztráció/police.hu

A lajosmizsei rendőrök éjfél után igazoltattak egy 28 éves férfit, akivel szemben a Bajai Járásbíróság 10 nap szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el – közölte a rendőrség.

 

A bajai egyenruhások kora délután egy 47 éves bükkösi lakossal szemben intézkedtek. Vele szemben a Pécsi Járásbíróság rendelt el 20 nap szabálysértési elzárást, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette meg.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai egy 38 éves jánoshalmi lakost bűnügyi őrizetbe vettek. Őt a bíróság lopás elkövetése miatt körözte.

 

A kiskunhalasi nyomozók egy 22 éves helybélit vettek bűnügyi őrizetbe, aki különböző vagyon elleni bűncselekményekkel gyanúsítható. 

Továbbá megyénkben az elmúlt 24 órában 1 könnyű sérüléssel járó, valamint 6 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén történt rendőri intézkedés. Egy sofőrt ittas vezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre előállítottak.

Kiskunhalas belterületén, a Fűrész utcában közlekedett 9 óra 55 perckor egy 66 éves nő egy kocsival, és a Dózsa György utcai kereszteződéshez érve egyenesen akart továbbmenni. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján azonban nem vette figyelembe a részére kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező” közúti jelzőtábla utasítását, és nem adott elsőbbséget a védett úton haladó autósnak, ezért összeütköztek. A baleset során az egyik autó 93 éves utasa könnyebben megsérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában