Segítsd a nyomozást! / Galériával

2022.02.01. 08:12

Halálos baleset szemtanúit keresi a kiskőrösi rendőrség

A kiskőrösi rendőrök a lakosság segítségét kérik a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

baon.hu

Fotó: police.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, egy autószállító és egy személygépkocsi frontálisan ütközött az 52-es számú főút 34-es kilométerénél 2022. január 27-én délután. Jelenlegi adataink szerint a személyautó eddig ismeretlen okból áttért a bal oldali sávba, ahol a szemből érkező teherautó sofőrje már nem tudta elkerülni az ütközést. A baleset következtében a személyautót vezető férfi a helyszínen életét vesztette. A másik jármű sofőrje súlyosan, utasa könnyebben sérült – közölte a rendőrség.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 03040/78/2022. bűnügyi számon nyomozást folytat halálos közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó számon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában