Frissítve / Galériával frissítve

2022.01.27. 14:55

Egy ember életét vesztette, amikor frontálisan ütközött egy autómentő és egy személyautó az 52-esen

Fülöpszállás térségében halálos baleset történt csütörtök délután. A helyszínre két mentőhelikoptert is riasztottak.

Baon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (15:20):

A tűzoltók kettő embert feszítővágó és feszítőhenger segítségével szabadítottak ki a roncsok közül. Amint azt Dabis Krisztinától, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvívőjétől megtudtuk a balesetben egy ember életét vesztette.

(15:13):

Egy személygépkocsi és egy autómentő eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan ütközött az 52-ös számú főút 34-es kilométerénél csütörtökön 14 óra 15 perc körül. Az elsődleges információk alapján a baleset következtében három személy megsérült – közölte a rendőrség.

A szemle idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a főutat. Kerülni Fülöpszállás felé lehet.

Korábban írtuk:

Frontálisan ütközött egy autómentő kisteherautó és egy személyautó az 52-es főút 34-35-ös kilométere között Fülöpszállás térségében. A szabadszállási önkormányzati és a solti hivatásos tűzoltók két beszorult embert emelnek ki a járművekből. A balesethez több mentőautó és két mentőhelikopter érkezett. Az érintett szakaszt a mentés idejére lezárták – írja a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában