galériával / frissítve

2021.07.25. 14:04

Kigyulladt egy kisteherautó a 451-es főúton, Kiskunfélegyházánál

Teljes terjedelmében égett egy kisteherautó fülkéje a 451-es főúton, az 5-ös főút találkozása közelében, Kiskunfélegyháza térségében.

Donka Ferenc

Friss információk:

Mint a helyszínen megtudtuk, egy személy sérült meg, amikor teljes terjedelmében égett a kisteherautó fülkéje, majd a lángok átcsaptak a környező avarra is Kiskunfélegyháza elkerülő szakaszán, a 451-es főúton.

Információnk szerint Csongrád felé haladt a kisteherautó, amikor motortere kigyulladt. Vezetője porral oltóval akarta megfékezni a lángokat, de ez nem sikerült, és a lángok a fülkére is átcsaptak, közben pedig a tűz átterjedt a környező avarra is.

A kiskunfélegyházi tűzoltók a tüzet két vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották. Úgy tudjuk, hogy a kisteherautó középkorú vezetőjét a mentők kórházba szállították.

Korábban írtuk:

Mint az a katasztrófavédelem közleményében olvasható, a tűz átterjedt a környező avarra is, amely körülbelül ötszáz négyzetméteren lángolt. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a tüzet két vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában