galériával frissítve

2021.07.14. 14:56

Egy személy életét vesztette az M5-ösön történt balesetben

Halálos baleset történt szerda délután az M5-ös autópályán, Csengele térségében.

baon.hu

Frissített információk:

16:52

Helyszíni információink szerint a reggeli M5-ösön történt balesetből kifolyólag még három újabb baleset történt, ez utóbbiban már egy személy életét vesztette, míg egy másik ember megsérült. Ez utóbbinál, a három korábbi baleset miatt feltorlódott járműsorba hajtott bele egy újabb kamion az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Csengele térségében. A gépkocsi két kamion közé szorult, benne két személy ült, őket a kiskunfélegyházi és a kecskeméti tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.

Egyikükhöz mentőhelikopter is érkezett, de sajnos nem élte túl a balesetet; a másik személy megsérült.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az M5-ös autópálya érintett szakaszán teljes útlezárás volt.

Korábban írtuk:

Valamivel 14 óra előtt, a sztráda 130-as kilométerszelvényében a három korábbi baleset miatt feltorlódott járműsorba hajtott bele egy kamion. A tehergépjármű egy a személyautónak ütközött neki. Az autó vezetője a balesetben megsérült, míg utasa a helyszínen meghalt – áll a rendőrségi közleményben. Mint írják, a helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az autópálya érintett szakaszán teljes útlezárás van érvényben.

A rendőrség a forgalmat a sztráda kiskunfélegyházi lehajtójánál az 5-ös számú főútra tereli.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!