FRISSÍTVE / GALÉRIÁVAL

2020.08.03. 15:10

Szántóföldre hajtott egy autó Csávoly közelében

A baleset alig ötven méternyire történt a múlt heti tragédiától, amelyben egy hivatásos tűzoltó vesztette életét.

Pozsgai Ákos

20:00

Helyszíni információnk szerint a Peugeot személyautó volánja mögött ülő nő Csávoly felől haladt Baja irányába, amikor egy enyhe ívű kanyarban elvesztette uralmát a jármű fölött. Az autó cikázni kezdett, a sofőr pedig nem tudta megtartani az úton és letér a jobb oldali irányba, ahol az árokpadkának csapódva átpördült a kocsi, majd a szántóföldön fejen állva landolt. A bajai hivatásos tűzoltók érkeztek ki a balesethez és ők emelték ki a nőt a gépjárműből, aki ekkor eszméleténél volt, így a rendőrök meg tudták hallgatni a történtekkel kapcsolatban. A baleset alig ötven méternyire történt a múlt heti tragédiától, amelyben egy hivatásos tűzoltó vesztette életét.

15:10

A szántóföldre hajtott, majd a tetejére borult egy személyautó az 55-ös főúton, Csávoly térségében – értesítette hírportálunkat a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hétfő délután. A balesethez műszaki mentés céljából a bajai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a mentőkkel közösen kiemelték az autó utasát. A helyszínen egy sávon halad a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában