KÉK HÍREK

2020.05.18. 17:47

Vízóra leolvasónak adta ki magát a három rabló Halason

Előzetes letartóztatásba került az a háromfős banda, melynek tagjai vízóra leolvasónak adták ki magukat, így jutottak be egy idős kiskunhalasi nő házába, majd a sértettet a fürdőszobába zárták, és elvitték a tévéjét.

Hraskó István

A 25 és 28 éves férfi, valamint a 25 éves nő a megalapozott gyanú szerint múlt hét csütörtökön, délután 5 óra körül kopogtatott a 72 éves kiskunhalasi asszonynál. A maszkot viselő gyanúsítottak vízóra leolvasónak adták ki magukat, így jutottak be a sértett házába. A házigazda megmutatta nekik a fürdőszobában lévő vízórát, ekkor a rablók rázárták a fürdőszoba ajtaját és nem engedték ki. A trió elvitte a hölgy 60 ezer forint értékű televízióját.

A Kecskeméti Járásbíróság hétfőn egy hónapra elrendelte mindhárom gyanúsított előzetes letartóztatását a bűnismétlés lehetőségének megakadályozása és a szökés, elrejtőzés veszélye miatt. A bíróság döntését az ügyész tudomásul vette, azonban mind a három gyanúsított és egyikőjük védője is fellebbezést jelentett be, amelyről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni – tudtuk meg a törvényszék sajtóosztályától.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik