KÉK HÍREK

2020.01.30. 14:39

Megtalálták a halasi cserbenhagyásos gázolót

A kiskunhalasi rendőrök őrizetbe vették a baleset feltételezett okozóját, aki az ütközést követően segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

baon.hu

A férfit segítségnyújtás elmulasztása miatt őrizetbe vették.

Kiskunhalason, a Pozsony utca és a Kölcsey utca kereszteződésében 2020. január 29-én 9 óra 25 perc körül egy ismeretlen rendszámú és ismeretlen típusú személyautó vezetője nem adott elsőbbséget a védett úton haladó 66 éves kerékpárosnak, ezért összeütköztek. A biciklit hajtó nő elesett és megsérült, az autó sofőrje pedig megállás és adatai hátra hagyása nélkül hajtott tovább. Egyes információk szerint ez a jármű egy sötét színű kocsi lehetett.

A férfit segítségnyújtás elmulasztása miatt őrizetbe vették.

A sofőr beazonosítása érdekében felhívást adott ki a rendőrség. A gázolás következtében az autó lámpaburájából pár centis darabok maradtak a helyszínen. A kiskunhalasi közlekedésrendészeti rendőröknek sikerült e darabokból megállapítani az autó vélhető gyártmányát.

A térfigyelő kamerák felvételeit elemezve találtak olyan típusú járműveket, amelyek a balesetet követően a térségben közlekedtek. Kiskunmajsán a helyi járőrök 17 óra 10 perckor megtalálták a balesetet okozó Opel gépjárművet és 20 éves keceli sofőrjét, akit elfogtak. A férfit segítségnyújtás elmulasztása miatt őrizetbe vették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!