tompa

2019.10.18. 11:18

Kidöntötte a villanyoszlopot, majd elmenekült a helyszínről a sofőr

Letért az útról, kidöntött egy villanyoszlopot, majd egy kerítést letarolt és a fák közé csapódott egy Peugeot csütörtök éjszaka az 53-as főút tompai elkerülő szakaszán. A sofőr a baleset után eltűnt a helyszínről.

Pozsgai Ákos

A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok, a ronccsá tört kocsit az út menti fás, bokros részen autósok vették észre, és jelezték a rendőrség felé. A Peugeot motortere szinte teljesen eltűnt, az első szélvédő betört, mindkét légzsák kinyílt. A gépkocsi sofőrje eltűnt a helyszínről, az autó tele volt felbontott és bontatlan sörös dobozokkal.

Az áramszolgáltató munkatársai lehúzták az út menti padkáról a kettétört beton villanyoszlopot, amit később pótolnak, a meghibásodott villanyvezetéket ideiglenesen helyreállították. A rendőrség a rendszám alapján beazonosította a jármű tulajdonosát, információink szerint az autó éppen vásárlás után átírás előtt állt. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja, hogy a baleset bekövetkezésében közrejátszhatott-e az ittasság.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!